Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Un nou concept de spa pentru Herculane

Acest publireportaj face parte din Campania “Sport pentru Toţi Copiii”, desfăşurată de cotidianul www.oltenasul.ro, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, în perioada noiembrie 2018 – februarie 2019.

  • Mulţumim sponsorilor: Bacolux Hotels, Casa MariNa, Etico Be Safe – Magazinul de Securitate, Ionuţ Dincă Studio, care au decis, până în acest moment, să susţină acest proiect care îşi propune să tragă un semnal de alarmă asupra sănătăţii copiilor craioveni.

Turismul balnear din România s-a dezvoltat considerabil în ultimul deceniu iar Herculane s-a adaptat în ultimii ani tendințelor europene în materie de spa și s-a transformat treptat dintr-o stațiune pentru tratament într-un loc destinat răsfățului.

La sfârșitul acestui an, principalii investitori privați din Herculane inaugurează un nou centru ce urmează să redefinească concepul de spa pentru această zonă. Herculum Spa din cadrul Afrodita Resort & Spa aduce în premieră în România sauna neagră precum și saune și ritualuri spa cu produse naturale specifice zonei într-un decor perfect armonizat cu natura.

,, Noile ritualuri spa sunt create în exclusivitate pentru Herculum Spa de către specialiștii noștri. Acestea urmează să încorporeze produse naturale extrase din zona Herculane ce are o tradiție milenară când vine vorba despre tratamente și factori naturali de cură. Designul este realizat de o echipă minunată de tineri arhitecți, ce ne-au impresionat nu numai cu portofoliul lor dar și cu idelile ce au îmbinat perfect elementele ce definesc acest loc legendar. Aceștia au adus natura în spa prin noul lor concept precum și o premieră pentru România – sauna neagră.O altă saună din noul proiect o să fie dedicată ritualurilor cu ierburile Afroditei, o combinație de ierburi tradiționale pentru acest loc, după o rețetă realizată exclusiv pentru acest spa și pentru acest ritual. Astfel creem o experiență de spa și wellness unică, așa cum este și zona Herculane însăși,, Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels.

Proiectul nou, ce se apropie de inaugurare, își propune să pună cât mai mult în valoare resursele naturale ale locului. Acestaurmează să conțină un centru de saune cu cinci tipologii diferite și tot atâtea beneficii pentru sănătate, un design inedit și exclusivist, cu materiale naturale specifice zonei,care să le ofere tuturor ce aleg acest tip de relaxare și prevenție o adevărată oază de liniște, o întoarcere spre sine și spre echilibru interior.

sauna 2 300x169 Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Un nou concept de spa pentru Herculane poze

Ritualurile spa sunt adaptate nevoilor actuale de eliberare a stresului și recăpătare a vitalității și sănătății. Adaptate pentru el sau pentru ea, acestea sunt inspirate din legendele locului și folosesc plante cunoscute de milenii pentru efectele lor relaxante sau afrodisiace.

Spre exemplu, ritualul Afroditei combină plante ce în trecut erau interzise în curțile locașurilor de cult din cauza puternicului lor efect afrodisiac, iar despre menta folosită în infuzia saunei se spune că însăși Afrodita și-a trecut degetele peste plantă, acesta fiind motivul pentru parfumul său inconfundabil.

Și secretul puterilor legendare ale lui Hercule este bine păstrat în locul ce îi poartă numele. Combinații de ape din surse proprii, extrase fierbinți din inima pământului și masaje special concepute redau puterea, detensionează și relaxează atât corpul fizic cât și mintea, iar odata ce energia incepe sa curga din nou, veți constata că vă veți simți complet renăscut și cu un plus de vitalitate, gata să împliniți toate muncile unui Hercule modern.

P1020752 300x200 Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Un nou concept de spa pentru Herculane poze


În urma investiițiilor și dezvoltării contante a resorturilor din Herculane, experiența de spa și tratament poate să fie completată cu o mulțime de activități pentru întreaga familie și pentru iubitorii de natură. Puteți alege excursii la Cascada Bigăr, la Cazanele Dunării sau chiar în Serbia pentru a gusta din tradiția locală a vecinilor noștri. Puteți descoperi Herculanele dintr-o perspectivă nouă, alegând unul din traseele prestabilite pentru ATV, precum platoul Coronini, Sfinxul Bănățean sau conturul lacului Prisaca iar pentru ceva inedit puteți încerca turul stațiunii cu limuzina.

De asemenea calendarul de evenimente la Afrodita Resort & Spa este unul foarte variat. În fiecare lună sunt programate evenimente noi, mese tradiționale servite afară într-un decor specific, seri cu muzică live, spectacole de umor, ateliere pentru copii și diverse evenimente tematice.