Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Herculane, staţiunea minune a României

Acest publireportaj face parte din Campania „Sport pentru Toţi Copiii”, desfășurată de cotidianul www.oltenasul.ro, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, în perioada 15 noiembrie 2018 – 15 februarie 2019.

  • Mulțumim sponsorilor: Bacolux Hotels, Casa MariNa, Etico Be Safe Magazinul de Securitate, Ionuț Dincă Studio care au decis, până în acest moment, să susțină acest proiect care își propune să tragă un semnal de alarmă asupra sănăptății copiilor craioveni.

h4 300x169 Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Herculane, staţiunea minune a României poze

Stațiunea Herculane este un tărâm desprins parcă din poveste, un loc magic în care frumoasele povești din trecut sunt și astăzi atât de gustate de către vizitatori. O locație care oferă beneficii extraordinare pentru corp și care reușește, cu atâta măreție, să îmbine comuniunea dintre om și natură. Dacă nu ai vizitat niciodată această mirifică stațiune, pune-o cu toată încrederea pe lista stațiunilor pe care trebuie să le vizitezi, măcar o dată, în 2019. Despre poveștile vestite cu prințese și împărătese, care au poposit de-a lungul vremii în acest loc mirific, probabil ați tot auzit, la fel cum ați auzit și despre haiducii care poposeau cu încredere în aceste locuri, acum sute de ani.  Nimic, dar absolut nimic, din ce auziți de la alții nu poate sa înlocuiască sentimentul extraordinar pe care îl simți în momentul în care poposești în stațiunea Herculane. Aerul care beneficiază de ionizare negativă sporită, apele termale care oferă organismului beneficii extraordinare sunt doar câteva dintre atuurile acestei mirifice stațiuni.h6 300x200 Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Herculane, staţiunea minune a României poze

Investițiile majore își spun cuvântul

În ultimii ani, tot mai mulți investitori au decis să își concentreze forțele spre Herculane, investind masiv sume uriașe în spațiile de cazare. Efortul lor impresionant nu a lăsat ca efectele să întârzie să își facă apariția, reușind puțin câte puțin, în fiecare an, să scoată din ruine această fabuloasă stațiune. Văzând că lucrurile încep să se miște într-o direcție pozitivă, chiar și autoritățile locale au început încet, încet să iasă parcă din amorțeala care îi cuprinsese până acum câțiva ani. Schimbarea la față a stațiunii, are un efect pozitiv asupra vizitatorilor care observă frecvent că această perlă a stațiunilor balneare din România  a început să fie scoasă din paragină din ce în ce mai  mult.

Afrodita Resort & Spa

h2 300x200 Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Herculane, staţiunea minune a României poze

Unul dintre hotelurile despre care vorbeam mai devreme este și Afrodita Resort & Spa, care a reușit, datorită investițiilor majore, să se transforme ca o veritabilă Cenușăreasă. O locație de vis, acest hotel a reușit ca în numai câțiva ani să revină de la agonie la extaz. Interesul acordat oaspeților l-au transformat încet, încet, într-unul dintre cele mai râvnite hoteluri din această zonă. În prezent, acesta pune la dispoziția oaspeților o gamă variată de oferte extrem de atractive. Cu siguranță, în anul 2019, nu trebuie să ratați vizitarea acestei stațiuni de poveste.

h7 300x169 Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Herculane, staţiunea minune a României poze

h 300x200 Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Herculane, staţiunea minune a României poze

h5 300x169 Campania „Sport pentru Toţi Copiii”/Herculane, staţiunea minune a României poze