Calangiu – candidat potenţial la primărie, Badea – indecis

m calangiu Calangiu   candidat potenţial la primărie, Badea   indecis poze

Proaspăt realeasă în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL, Cristina Calangiu crede că alegătrii craioveni s-ar lăsa fără probleme conduşi de o femeie.

“Dacă vă referiţi la mentalitatea oltenească, adesea invocată, cred că aceasta ar trebui să fie mai pregnantă într-o localitate rurală decât într-una urbană. Dacă s-a putut deci la Perişor, nu văd de ce nu s-ar putea la Craiova. Analiza pe care o vom face, pentru că vorba de o analiză sociologică şi de sondaje pentru identificarea candidatului, ne va spune acest lucru mult mai bine decât o pot spune eu acum, dar, sincer cred că Craiova este pregătită pentru orice alternativă pozitivă pentru craioveni, fie că este femeie sau bărbat”, a mai spus Cristina Calangiu.

m pavel badea Calangiu   candidat potenţial la primărie, Badea   indecis poze

În schimb, consilierul local Pavel Badea, un alt nume vehiculat ca posibil candidat liberal la primărie, nu a confirmat interesul pentru o cursă electorală. “Deocamdată nu pot să vă răspund la întrebare”, a spus Badea, în momentul în care a fost chestionat pe această temă.