Buzatu nu l-a uitat pe Voicu. Îi face revista presei

m buzatu Buzatu nu l a uitat pe Voicu. Îi face revista presei poze

Ex-preşedintele PNL Dolj, Horaţiu Buzatu, a rămas cu ochii pe actualul preşedinte, Mihai Voicu, pe care-l urmăreşte prin toate ziarele. 

Buzatu aminteşte pe blogul personal o serie de articole apărute într-un cotidian local despre deputatul Mihai Voicu, pe care era cât pe ce să-l contracandideze la ultimele alegeri din PNL Dolj. Într-un text împănat cu linku-uri la alte materiale de presă care-l vizează pe liderul liberalilor doljeni, Buzatu îl îndeamnă pe Voicu să ia poziţie, eventual în instanţă, argumentând că episodul e de natură să lovească “mai tare în PNL şi credibilitatea sa decât în personajul Mihai Voicu”, dându-l exemplu în acest sens pe ex-premierul Tăriceanu.

“Nu că m-ar deranja, în definitiv personajul chiar îmi este antipatic şi nu am făcut un secret din asta. În plus, temele nici nu sunt noi ! Dar dacă sunt minciuni, protagonistul are datoria să le demonteze şi să explice public de ce se întâmplă asta. Mai mult, o acţiune în instanţă poate fi la fel de necesară, pe modelul lui Tăriceanu, care nu a ezitat să îl dea în judecată pe Boc atunci când acesta din urmă o luase razna şi îi aducea tot felul de acuzaţii nefondate în afacerea Sterling.Altfel, am dreptul să mă gândesc că poate articolele cu pricina nu sunt minciuni iar Mihai Voicu al nostru, în care atât de multă lume își pune atât de multă nădejde nu este altceva decât un personaj ale cărui interese dubioase s-au intersectat cu alte interese dubioase, ale vreunui mogul de presă local care dă avertismente întâi în ziar”, spune Buzatu pe blog.