Bucureștenii aprind lumina la Craiova pe următoarele șase luni

primaria craiova fatada Bucureștenii aprind lumina la Craiova pe următoarele șase luni poze

Municipalitatea craioveană a contractat o altă firmă pentru a asigura mentenanța sistemului de iluminat public din oraș în următoarea jumătate de an.

Este vorba de Total Strada SRL din București, societatea care preia ștafeta iluminatului în Craiova de la clujenii de la Energobit.

Contractul pentru „Delegarea activitatii de mentinere a sistemului de iluminat public din municipiul Craiova pe o perioada de 6 luni, dar nu mai târziu de data atribuirii contractului de delegare prin concesiune a serviciului de iluminat public din municipiul Craiova” a fost adjudecat de bucureșteni la o valoare de puțin peste 100.000 de Ron, cam o treime din valoarea estimată inițial de edili.

Reamintim că municipalitatea caută gestionar temporar pentru lămpile de iluminat stradal din municipiu după ce contractul cu Luxten Lighting, vechi de mai bine de un deceniu, a expirat. Licitația pentru desemnarea unei noi firme care să preia pe termen lung sistemul de iluminat public, demarată de mai multe luni de primăria Craiova, nu a fost încă finalizată.