Blocul – experiment din Craioviţa Nouă a intrat oficial în reabilitare termică

DSCN7470 Blocul   experiment din Craioviţa Nouă a intrat oficial în reabilitare termică poze

Lucrările au început la blocul 201 E din Craioviţa Nouă, unde angajaţii Regiei de Termoficare au demarat azi montarea instalaţiei de distribuţie pe orizontală a agentului termic.

Directorul regiei de termoficare, Nicolae Degeratu, spune că oamenii săi au poposit la blocul 201 E la o zi distanţă după ce la regie a ajuns proiectul tehnic după care se face reabilitarea termică.

“Ieri am primit proiectul tehnic, iar azi am început să lucrăm la blocul 201, unde nouă ne revine partea de distribuţie pe orizontală pentru agent termic şi apă caldă menajeră. Azi s-au dat primele găuri pe casa scării, am făcut comenzi pentru materiale şi pentru aparatele de măsură şi estimez că lucrarea va fi finalizată în ceea ce ne priveşte, într-o săptămână”, a declarat Degeratu.

Blocul 201 E va fi reabilitat termic gratuit de primăria Craiova, operaţiunea fiind organizată demonstrativ de edili ca un preambul la viitorul program de reabilitare termică extins la nivelul întregului oraş. Imobilul a fost tras la sorţi din opt clădiri propuse de asociaţiile de proprietari.