Blocada centrului Craiovei – varianta finală

m trafic strazi Blocada centrului Craiovei   varianta finală  poze

Mai multe restrictii de circulatie rutiera vor fi impuse in zona centrala a municipiului Craiova in perioada imediat urmatoare.

Potrivit unui comunicat al primăriei Craiova, demararea lucrarilor la pasajul suprateran de la km 0 al municipiului Craiova impune o serie de restrictii de circulatie valabile incepand cu data de 23 martie 2011, pe intreaga perioada a desfasurarii lucrarilor.
In sedinta Comisiei de sistematizare a circulatiei rutiere intrunita in data 17 martie 2011 s-a decis:

– se va institui circulatie in dublu sens pe strada Constantin Brancusi tronsonul cuprins intre strazile Principatele Unite si Amaradia.
– amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la intersectia strazii Iancu Jianu si bulevardul Nicolae Titulescu (zona Gradina Botanica) si montarea de indicatoare de presemnalizare pe strada Iancu Jianu si bulevardul Nicolae Titulescu.
– amplasarea de indicatoare rutiere cu semnificatia „Oprirea Interzisa” cu placute aditionale pentru ridicarea autovehiculelor,  pe sensurile de mers ale strazilor Constantin Brancusi, Stefan cel Mare, Iancu Jianu, Principatele Unite, Filantropia, Brestei, Carol I, Aries, M Kogalniceanu, Serban Voda, Pacii, Pelendava.
– montarea de indicatoare rutiere cu semnificatia „Interzis virajul la stanga” si „Obligatoriu Inainte” pe strada Stefan cel Mare la intersectia cu strada Principatele Unite.
– montarea unui indicator rutier cu semnificatia „Interzis virajul la dreapta” pe strada Paltinis la intersectia cu strada Principatele Unite.
– amenajarea unui sens giratoriu provizoriu la intersectia strazii Brestei cu strada Calea Bucuresti si strada Stefan cel Mare.
– reluarea circulatiei pe strada Popa Sapca si strada A.I. Cuza- sectorul de drum cuprins intre intersectia cu strada Unirii si intersectia cu strada  Aries, in zilele de luni, marti, miercuri, joi intre orele 2000 – 0600 a zilei urmatoare. Sectorul de drum mentionat ramane in continuare inchis traficului rutier in intervalul vineri –ora 20.00 – luni ora 06.00.
– instalarea unui indicator rutier cu semnificatia „Accesul Interzis” si placute aditionale „cu exceptia riveranilor” pe strada Romul la intersectia cu strada A. I. Cuza.
– inchiderea temporara a circulatiei autovehiculelor pe bulevardul Nicolae Titulescu – tronsonul cuprins intre intersectia cu strada Filantropia si Km 0 si pe str. Calea Bucuresti – tronsonul cuprins intre Km 0 si intersectia cu strazile Carol I, respectiv Aries, pe perioada desfasurarii lucrarilor de realizare a pasajului suprateran.