„Blasfemie” în sediul PDL/PNL? De focul autostrăzii, Marijean era cât pe ce să ia numele Radului în deșert

marijean pnl dolj 1 „Blasfemie” în sediul PDL/PNL? De focul autostrăzii, Marijean era cât pe ce să ia numele Radului în deșert poze

Suficient de calm și bine argumentat pe parcursul conferinței de presă de duminică, în care a pledat pentru includerea unei autostrăzi Craiova-Europa în Masterplanul de transporturi, co-președintele PNL Dolj era să explodeze la secțiunea de întrebări.

De notat că Marian Jean Marinescu, europarlamentar de Dolj, a făcut apel pe parcursul discursului atât la iderii politici din celelalte partide, cât și la representanții presei, pentru a declanșa „o campanie” prin care să sensibilizeze ministerul Transporturilor și Guvernul în general și să modifice lista de priorități din masterplan în așa fl încât Craiova și Oltenia să beneficieze de conexiune directă prin autostradă cu Vestul.

Calmul liderului fost pedelist, actualmente liberal, și-a luat însă zborul spre finalul conferinței. S-a întâmplat atunci câd unul dintre jurnaliștii prezenți l-a întrebat ironic dacă nu cumva campania de presă mai sus pomenită ar trebui să înceapă cu faptele de arme ale foștilor guvernanți, în condițiile în care actuala opoziție, în speță PDL, a dat în câteva rânduri chiar ministrul Transporturilor (ex-președintele PDL Dolj, Radu Berceanu – nr).

„Astea-s texte politice! Le-am tot auzit: că nici ăia dinainte n-au făcut nimic! Păi, dacă alții au fost proști, cei de acuma vor să fie la fel de proști? Dacă dumeavoastră considerați că alții au fost (,,,) vreți ca acuma, să fie la fel? Dimpotrivă, cred că ar trebui să arate că sunt mai deștepți ca alții! În loc să blamăm, n-ar fi mai bine să ne batem?”, a spus Marian Jean Marinescu.

Apoi s-a retras în biroul rezervat președintelui organizației județene, ocupat timp de vreo două decenii de Radu Berceanu, fost ministru al Transporturilor. De vreo trei ori!

E vorba de biroul decorat în continuare cu acest afiș, vechi din 2008.

berceanu marijean „Blasfemie” în sediul PDL/PNL? De focul autostrăzii, Marijean era cât pe ce să ia numele Radului în deșert poze