Blaga la Craiova: Aveam de-a face cu cea mai coruptă putere de după 1990

blaga marijean Blaga la Craiova: Aveam de a face cu cea mai coruptă putere de după 1990 poze

Şeful PDL, aflat în turneu pre-electoral cu cadidaţii partidului la euro-parlamentare, a poposit ieri la Craiova să-şi laude oamenii şi să atace Guvernul.

“Din păcate, România trăiește momente care nu ne fac cinste în clubul țărilor membre UE. Din datele oficiale de la DNA am văzut că actele corupție au ajuns în biroul premierului. Aveam de-a face cu cea mai coruptă putere de după 1990 și noi am cerut demisia primului ministru. Cel care, din datele DNA, este la dispoziția baronilor locali, este dependent de ei și face ce n-ar face niciun alt premier: atacă instituțiile statului de drept“, a declarat Vasile Blaga, la conferinţa de presă susţinută la sediul PDL Dolj.

În contrapartidă, Blaga a lăudat lista PDL pentru europarlamentare, listă pe care liderul PDL DOlj, MArian Jean Marinescu, ocupă locul patru. “Avem cea mai competentă listă de candidați. Dacă vă uitați pe site-ul Parlamentului European o să vedeți că, în cei cinci ani, noi am fost de departe cei mai buni, cei mai harnici. Împreună au propus 60 de legi, spre deosebire de toți ceilalți europarlamentari ai PSD, PNL, PRM, care, împreună, au doar 32 de propuneri legislative. Nu avem nici soții, nici nepoți, nici prieteni și nici antieuropeni convinși“ a spus Vasile Blaga.