Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” invită publicul cinefil luni, la difuzarea filmului „The BookThief” (Hoțul de cărți)

afis comemorare holocaust film Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” invită publicul cinefil luni, la difuzarea filmului „The BookThief” (Hoțul de cărți) poze

Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului 27 ianuarie 2020 – Vizionare de film

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” invită publicul cinefil luni, în intervalul 9:00-14:00, în sala „Marin Sorescu”, la difuzarea filmului „The BookThief” (Hoțul de cărți), cunoscută dramă de război realizată în 2013. Acțiunea filmului se petrece în Germania nazistă, într-un cadru copleșit de temerile și ororile războiului. Producția este regizată de Brian Percival, cu actorii Geoffrey Rush, Emily Watson și SophieNélisse. Filmul se bazează pe romanul omonim, din 2005, scris de Markus Zusak și adaptat de Michael Petroni.

Programările pentru vizionarea filmului se fac la numărul de telefon al instituției: 0251 532 267, interior 110, luni, 27 noiembrie 2020, în intervalul 8:30-8:50, sau la adresa de e-mail: americancornercraiova@gmail.com, în același interval orar.

 

 

Biroul de Presă

alBibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”