Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman: Împreună pentru un mediu mai curat – plantare de arbori la Dobrești

paduremunte Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman: Împreună pentru un mediu mai curat   plantare de arbori la Dobrești poze

Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman, în cadrul proiectului Împreună pentru un mediu mai curat, participă miercuri, 22 .03.2017 alături de un grup de elevi de la Colegiul Național „Carol I” însoțiți de prof. dr. Lidia Năstasie  la acțiunea de plantare de arbori de la Dobrești.

 

Acțiunea este inițiată de Agenția de Protecție a Mediului Craiova, cu sprijinul Direcției Silvice Craiova și se încadrează în activitățile de plantare/replantare din “Luna pădurii” ( 15.03-15.04).

Acțiunea în sine face parte dintr-un proiect inițiat în urmă cu cinci ani – „Împreună pentru un mediu mai curat”, o inițiativă prin care ne-am dorit informarea, educarea și mobilizarea tinerilor în activitățile ce țin de conservarea și păstrarea unui mediu curat. Acțiunile desfășurate sub această titulatură se desfășoară atât în spațiul bibliotecii (informări, prezentări, vizionări de filme documentare) cât și în afara zidurilor ei (plantări de arbori, vizite în arii protejate, igienizări de spații verzi). Evenimentele se desfășoară în colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului, Universitatea din Craiova, Muzeul Olteniei,  numeroase școli craiovene.

 

Biroul de Presa al Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman Craiova