Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman: Concurs „Fii tu cititorul lunii!” – ianuarie 2016

colaj2 Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman: Concurs „Fii tu cititorul lunii!”   ianuarie 2016 poze

Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman a anunțat lista câștigătorilor concursului „Fii tu cititorul lunii!” pentru luna ianuarie. Astfel, 15 cititori ai bibliotecii au fost desemnați „Ctitori incorigibili”, iar domnul Răcuțeanu Petre, în baza celor 78 de cărți consultate în luna ianuarie a anului 2016, a fost desemnat “Cititorul lunii”.
Concursul se adresează tuturor utilizatorilor de servicii pe care le oferă Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”. În fiecare lună, mai muți cititori fideli vor fi remarcați și premiați pentru interesul și atenția acordate activităților de informare și lectură. În vederea desemnării câștigătorilor sunt folosite statisticile de bibliotecă după cum urmează: cititorul cu cele mai multe cărți împrumutate sau consultate în decursul unei luni este desemnat „Cititorul lunii”, urmând ca cinci cititori pentru fiecare compartiment – Împrumut și Consultare la Sala de Lectură – să fie desemnați „Cititori Incorigibili”.

Cititorul lunii Biblioteca Județeană Alexandru și Aristia Aman: Concurs „Fii tu cititorul lunii!”   ianuarie 2016 poze
Pentru luna ianuarie, „Cititorul lunii” a fost desemnat domnul Ion Răcuțeanu, iar alți cincisprezece cititori au fost desemnați „Cititori incorigibili”: Ileana-Mihaela Boldișor, Mihai-Virgil Borcoși, Radu Cadea, Maria-Mădălina Chițu, Ion Cristescu, Alexandru-Răzvan Dumitru, Constantina Georgescu, Maria-Claudia Linca, Alexandra-Maria Mihai, David Pîrvulescu, Silvia-Angela Petrescu, Cerasela-Antonela-Emilia Petrulian, Cornel Rîndășoiu, Mihai Simion și Adrian Florin Șocîte.
Cititorul lunii, domnul Ion Răcuțeanu, a declarat că va continua să rămână un cititor fidel al Bibliotecii Aman pe care „o consideră o instituție de mare prestigiu”. „Citesc cărți de la bibliotecă. Am crescut cu cărțile din cea mai fragedă copilărie. Felicit inițiativa organizatorilor și mă bucur nespus de mult de calitatea de cititor incorigibil”, a declarat doamna Silvia-Angela Petrescu, unul dintre cei 15 cititori incorigibili.
Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman spune că: ”am inițiat acest concurs din dorința de a-i recompensa pe cei mai activi și fideli cititori ai bibliotecii. În fond, chiar și activitatea de bibliotecă presupune, pentru a putea fi menținută și dezvoltată, realizarea unui schimb reciproc avantajos: biblioteca le oferă utilizatorilor condiții optime pentru studiu și informare, alimentându-le motivația și determinarea de a râmâne atașați de activitățile desfășurate, iar cititorii se simt apreciați și recompensați. Ideea ni se pare cum nu se poate mai potrivită. Entuziasmul tuturor celor care au fost anunțați că se află printre câștigătorii concursului în luna februarie a fost electrizant.
Vom continua organizarea acestui concurs și premierea cu cărți a celor mai fideli cititori la începutul fiecărei luni calendaristice. Îi invităm pe toți utilizatorii bibliotecii să exploateze posibilitatea câștigării acestei competiții și le transimitem că pentru luna în curs le pregătim o surpriză: îi vom premia și pe cei mai fideli cititori ai filialelor noastre din cartierele Craiovei”.

 

 
Biroul de Presa al Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman Craiova