“Biblioteca de vacanţă”, la Biblioteca Aman

biblioteca judeteana 1 Biblioteca de vacanţă, la Biblioteca Aman poze

Mereu aproape de cititorii săi, Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, organizează în perioada 1 iunie-29 august 2013, sub genericul ‘’Biblioteca din Vacanță ‘’, a V-a ediție a programului educativ pentru copii.

  Programul este structurat astfel:

  Clasele I – IV                                                     Clasele V – VIII

    Desen                                                                      Teatru

     Origami                                                                   Italiană începători

     Teatru                                                                     Spaniolă începători

    Italiană începători

    Spaniolă începători

  Atelier de confecționat păpuși

   

Atelierele de lucru:

Atelierul de desen dezvoltă copiilor spiritul de observație și capacitatea de a vedea și înțelege frumosul, le dezvoltă personalitatea într-un mod liber și creativ și de asemenea simțul estetic.

Atelierul de teatru încurajează copii să-și exprime trăirile și emoțiile, le dezvoltă spontaneitatea, comunicativitatea și spiritul de echipă.

 La atelierele de limbă italiană și spaniolă (nivel începător) copii se vor familiariza cu vocabularul, vor învăța noțiuni de gramatică, vor participa la jocuri interactive și își vor dezvolta abilitățile de comunicare într-o limbă străină.

 Atelierul de origami îi învață pe copii totul despre arta plierii hârtiei în diverse forme și modele, ajutându-i la îmbunătăţirea orientării în spaţiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei, a comunicării și a atenției la detalii.

Atelierul de confecționat păpuși le dezvoltă ingeniozitatea copiilor, îi ajută ca prin joc, să poată improviza adevărate personaje și formează atitudini pozitive în raport cu lumea înconjurătoare.

 

             Înscrierile se fac în limita a 20 de locuri pentru fiecare curs/atelier în perioada 17 – 25 la telefoanele 0251532267, 0351441809 la Secția pentru Copii și Tineret a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

   

 

 

 

Biroul de Presă al

                                                  Bibliotecii Judeţene

                                                 Al. şi Aristia Aman