Biblioteca Aman: Spartacus la American Corner

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman”, secția audio-video şi American Corner Craiova, vă invită, sâmbătă, 18 mai 2013, ora 1100, “În Lumea Baletului”.
Va fi difuzat spectacolul integral „Spartacus” – înregistrare a casei de discuri DECCA. Spectacolul este realizat de Teatrul Bolshoi din Moscova, în regia lui Yuri Grigorovich, cu Carlos Acosta în rolul principal.
Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” deţine o importantă colecţie de DVD-uri, cu înregistrările integrale ale unor spectacole de operă, operetă şi balet. Înregistrările sunt făcute de case de discuri renumite : Deutsche Grammophon, DEECA, EMI.
Prin acest proiect, “În lumea operei, operetei şi baletului”, se vrea popularizarea acestei colecţii ce oferă resurse pentru Teatrul Liric, Filarmonica Oltenia şi Departamentul de muzică al Universităţii din Craiova şi în plus, poate deschide gustul utilizatorilor bibliotecii pentru astfel de spectacole.
În fiecare a treia zi de sâmbătă din lună, se difuzează un spectacol de operă, operetă sau balet, precedat de o scurtă prezentare a d-nei prof. Maria Barbărasă, iar participanţii primesc câte un pliant cu detalii referitoare la conţinutul spectacolului.
Vă așteptăm cu drag!

 
Biroul de Presă al
Bibliotecii Judeţene
Al. şi Aristia Aman