Biblioteca Aman: Școala de Vară „Constantin Brâncuși”

Universitatea din Craiova în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” derulează în perioada 22 iulie – 5 august proiectul Școala de Vară „Constantin Brâncuși”, ediția a XIV-a.
Directorul Școlii de Vară, asist. univ. dr. Anca Păunescu le-a pregătit studenților o serie de activități prin care aceștia să poată afla cât mai multe lucruri interesante despre țara noastră, despre obiceiurile și tradițiile din România și nu în ultimul rând, au posibilitatea de a se familiariza cu limba română.
Referitor la proiectul Școala de Vară „Constantin Brâncuși”, Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” a declarat: „Biblioteca Județeană vine în sprijinul studenților străini și îi așteaptă în fiecare zi la American Corner unde vor putea viziona filme românești cu subtitrare în limba engleză, vor asculta cd-uri cu muzică, vor putea urmări filme istorice și vor desfășura diverse activități ce sunt menite să îi ajute în înțelegerea limbii române”.
La finalul proiectului sperăm ca studenții să aibă suficiente informații încât să se descurce atât în ceea ce privește comunicarea în limba română cât și în ceea ce privește istoria, cultura și spiritualitatea poporului nostru.
Biroul de Presă al
Bibliotecii Judeţene
Al. şi Aristia Aman