Biblioteca Aman: “Getting Visual, Getting Creative” – Atelier de predare creativăna limbii engleze în judeţul Dolj

dindirica prioteasa biblioteca Biblioteca Aman: “Getting Visual, Getting Creative”   Atelier de predare creativăna limbii engleze în judeţul Dolj poze

„Corpul Păcii Romania” împreună cu Centrul “American Corner”, al Bibliotecii Judeţene “Alexandru şi Aristia Aman”, organizează miercuri, 5 Decembrie, începând cu ora 12:00 atelierul de lucru “Getting Visual, Getting Creative” adresat în principal profesorilor de limba engleză din judeţul Dolj.
Activitatea va fi prezentată de către Simon Parker, trainer şi colaborator al organizaţiei Corpul Păcii şi va exemplifica metode de predare creativă, utilizate de voluntarii americani. De asemenea, sesiunea va oferi informaţii despre tipurile de resurse disponibile adunate de Corpul Păcii de-a lungul celor 22 de ani de activitate în România adresate atât profesorilor de limba engleză cât şi ong-urilor de tineret/ dezvoltare comunitară.
Evenimentul va dura aproximativ 3 ore şi va avea loc la Centrul de Informare şi Resurse “American Corner” din Craiova din incinta Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” situată pe Str. M. Kogălniceanu nr. 9.
Pentru a participa, vă rugăm să trimiteţi un e-mail de confirmare la adresa: amcorner.aman@gmail.com sau carmen.tica@gmail.com
Cu o experienţă de peste 20 de ani în predarea limbii engleze şi în coordonarea de programe de training, Simon Parker s-a relocat în România în 2003. A activat ca profesor în Bucureşti, Făgăraş, Brașov, Cluj, ca teacher trainer în cadrul programului SOL şi ca director al organizaţiei Albion Training coordonând programe pentru profesori de limba engleză din Rusia, Bulgaria, Slovenia şi Serbia ce doresc să se specializeze în UK.
Corpul Păcii Romania este o agenţie guvernamentală americană înfiinţată în anul 1961 la iniţiativa Preşedintelui John F. Kennedy, care trimite voluntari americani în toată lumea în programe de asistenţa tehnică şi schimb intercultural. În baza acordului inter-guvernamental, agenţia americană funcţionează în Romania din anul 1992. Misiunea Corpului Păcii în România se va incheia în vara anului 2013.
Pentru mai multe detalii referitoare la activitatea agenţiei accesaţi site-ul http://romania.peacecorps.gov/