Biblioteca Aman: “Cutezătorii” au dus teatrul la Coşoveni după 12 ani

trupa cutezatorii Biblioteca Aman: Cutezătorii au dus teatrul la Coşoveni după 12 ani poze

Vineri, 25 octombrie 2012, trupa de teatru Cutezătorii înființată la Biblioteca Județeană Aman, în cadrul proiectului „Clubul Pensionarilor” a jucat pe scena Căminului Cultural din Coșoveni piesa de teatru „Gaițele”, adaptare după comedia cu același nume a lui Alexandru Kirițescu, piesa fiind regizată de bibliotecar Liana Resteanu.
Sala Căminului Cultural a fost neîncăpătoare pentru oamenii curioși și entuziaști ce așteptau plini de emoție începerea piesei de teatru. În sală erau atât persoane vârstnice, cât și copii și tineri veniți să-i susțină și să-i aplaude pe membri trupei de teatru Cutezătorii, care au arătat cu fiecare reprezentație că la vârsta a treia se poate face performanță, dacă există pasiune, plăcere pentru ceea ce faci și bineînțeles talentul cu care aceștia au fost înzestrați.

cutezatorii1 Biblioteca Aman: Cutezătorii au dus teatrul la Coşoveni după 12 ani poze
Primarul comunei Coșoveni, Nicușor Coandă a declarat aseară la finalul piesei că: „acum 12 ani, mai precis în anul 2000 s-a mai jucat la noi la Căminul Cultural o piesă de teatru și mă bucur ca după 12 ani, trupa Cutezătorii joacă o altă piesă la noi în comună. Spectacolul a fost foarte frumos, lumea a fost foarte mulțumită și sper să mai colaborăm cu trupa de teatru a Bibliotecii Județene. Căminul cultural a avut viață aseară, iar când asta se întâmplă și satul românesc prinde viață. Locuitorii comunei s-au arătat interesați de manifestările culturale, iar eu o să fac tot ce pot pentru a face din Coșoveni o comună unde cultura să se simtă ca la ea acasă.”
„Deşi <<Cutezătorii>> este o trupă de amatori, în reprezentaţiile avute actorii trupei s-au implicat emoţional atât de mult, luându-şi în serios rolul, încât spectatorii au fost convinşi că au pe scenă o trupă de actori profesionişti„ a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

spectatori cosoveni Biblioteca Aman: Cutezătorii au dus teatrul la Coşoveni după 12 ani poze
Trupa de teatru a Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” a fost primită cu brațele deschise pe fiecare scenă unde și-a jucat piesele și va încerca să surprindă în continuare la fel de plăcut.