Biblioteca Aman: „Ce este statul de drept?” – prezentare la American Corner

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, organizează sub egida American Corner, în colaborare cu Colegiul Național „Frații Buzești”, miercuri 19 februarie 2014, ora 13:00, prezentarea cu tema: „Ce este statul de drept?” a doamnei Marisa Mac Isaac – diplomat al Ambasadei SUA la București. 

Domnia sa se va întâlni cu elevii mai multor licee craiovene ( C.N „Frații Buzești”, C.N. „Carol I”, C.N. „Elena Cuza”, C.N. „Nicolae Titulescu”, C.N. ”Gherghe Chițu”), în sala Colegiului Național „Frații Buzești” pentru a dezbate tema propusă, elevii având posibilitatea de a afla informații prezentate în limba engleză.

Marisa Mac Isaac este diplomat al Ambasadei SUA la București. Misiunile sale anterioare includ Skopje, Macedonia și Hyderabad, India. Deține o licență de Științe Umaniste și Arte din secolul 20, Cultura vizuală de la Carnegie Mellon University si un masterat de Studii Europene la Rheinische Friedrich-Wilhelms Universität din Bonn, Germania. Este vorbitoare de limbă germană, cehă și macedoneană.

 

 

 

 

 

Biroul de Presă alBibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”