Bianca la bătut pe Sergiu Andon în curtea şcolii – video

biancapredescu.clm  Bianca la bătut pe Sergiu Andon în curtea şcolii   video poze

Consilierul local al PSD Craiova Bianca Predescu l-a bătut pe faimosul avocat Sergiu Andon într-un proces care avea ca obiect o cerere de retrocedare a curţii liceului “Ştefan Velovan” din Craiova. 
Bianca Predescu a reprezentat interesele liceului Velovan, intervenient în procesul intentat primăriei Craiova de fostul proprietar al terenului. Litigiul s-a finalizat printr-o sentinţă a Curţii Supreme, care dă dreptate unităţii de învăţământ, aceasta rămânând cu curtea întreagă.

sergiuandon Bianca la bătut pe Sergiu Andon în curtea şcolii   video poze

Victoria repurtată de Bianca Predescu contra lui Sergiu Andon a fost anunţată edililor craioveni de consilerul local al PD-L, Nicolae Marinescu, dascăl la liceul Velovan, care a ţinut să-şi laude colega de consiliu de la PSD.  “Procesele care au făcut atâta vâlvă şi care au durat câţiva ani legate de curtea liceului s-au încheiat, ultima cale de atac la curtea supremă fiind epuizată, şi s-au încheiat cu un final normal, acela că terenul a rămas în domeniul public. Am vrut să vă anunţ în primul rând pentru că era un abuz şi se crea un precedent periculos pentru toate unităţile de învăţământ din Craiova ca, din intersele imobiliare ale cuiva, se putea crea un grav prejudiciu pentru învăţământ. În al doilea vreau să aduc mulţumiri publice domnişoareo Bianca Predescu din partea cadrelor didactice de la Colegiul Şetfan Velovan şi ale părinţilor. Domnişoara Predescu, cu profesionalismul pe care I-l cunoaştem ne-a reprezentat în acest proces, pe care l-a câştigat. Şi nu oricum, ci având în faţă o figură ca domnul Sergiu Andon, care, din păcate, nu cred că s-a onorat cu acest proces”, a spus Marinescu.

Tags: