Berceanu, umăr la umăr cu Prioteasa, la „Jiul”: Toți suntem niște viitori foști!

prioberceanuaar 2 Berceanu, umăr la umăr cu Prioteasa, la „Jiul”: Toți suntem niște viitori foști! poze

Fostul ministru al Transporturilor și președinte al PDL Dolj, Radu Berceanu, a avut prilejul să participe la întrunirea Asociației Aeroporturilor din România în dublă calitate, el fiind în același timp invitat, dar și gazdă, de vreme ce adunarea a avut loc la hotel RAmada, fostul „Jiul” din Craiova.

prioberceanuaar 1 Berceanu, umăr la umăr cu Prioteasa, la „Jiul”: Toți suntem niște viitori foști! poze

Berceanu s-a întreținut cordial cu membrii asociației aeroporturilor și cu oficialitățile locale și județene. mai ales cu președintele CJ Dolj Ion Prioteasa, fostul său contracandidat la șefia legislativului județean în 2008.

prioberceanuaar 4 Berceanu, umăr la umăr cu Prioteasa, la „Jiul”: Toți suntem niște viitori foști! poze

„Vă mulțumesc foarte mult că m-ați invitat. Sper că vă simțiți bine la hotel în aceste zile și că vă putem fi de ajutor cu toate cele necesare. Am ceva timp de când nu mai sunt persoană publică, dar, după cum spuneam unor prieteni mai devreme, toți suntem niște viitori foști, nimeni nu scapă de asta, deci nu e nicio rușine. Acum mă ocup de aviație. Fac niște avioane mititele pe car ele exportăm. Nu pot să mă laud că folosesc prea mult aeroporturile, pentru că eu am nevoie doar de 70 de metri de iarbă și, la taxele pe care le-au pus unele aeroporturi, e cam scump. Nu pot să vă urez decât ca, până la următoarea întrunire, să aveți un an lipsit de evenimente. Sunt conștient de eforturile pe care le faceți și de investițiile din acest domeniu, deci cred că un an lipsit de venimente e cea mai bună urare”, a spus Berceanu.

Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din Romania, aflată la cea de-a 25-a ediție,  are, potrivit organizatorilor, o  importanță semnificativă pentru industria aviației și reuneşte  reprezentanți ai Ministerului Transporturilor,  Serviciului Român de Informații, Ministerului Afacerilor Interne – Poliţiei Române şi Poliţiei de Frontieră, Ministerului Finanţelor Publice, reprezentanţi ai Autorităţii Aeronautice Civile Române și ROMATSA, preşedinţi ai Consiliilor Judeţene, directori generali ai aeroporturilor civile din România, companii aeriene şi  agenţi aeronautici atât din țară, cât și din străinătate.