Berceanu şi-a strâns partidul la “Jiul” cu prefect cu tot

m bercean Berceanu şi a strâns partidul la Jiul cu prefect cu tot poze

Ministrul Radu Berceanu, liderul organizaţiei judeţene a PD-L, şi-a chemat subordonaţii la raport astăzi la Hotel Jiul.  Întrunirea a început în jurul orei 11, când, de altfel, şi-au şi făcut apariţia la Jiul greii organizaţiei judeţene a PD-L, în frunte cu Radu Berceanu. Preşedintele PD-L Dolj a fost întâmpinat la intrarea în hotel de vicepreşedintele organizaţiei şi directorul Regionale CNADR Craiova Ştefan Stoica.

m stoica Berceanu şi a strâns partidul la Jiul cu prefect cu tot poze

Surse pedeliste susţin că la “Jiul” au fost convocaţi de Berceanu toţi preşedinţii organizaţiilor locale din judeţ ai PD-L, precum şi toţi directorii de deconcentrate de care dispune partidul, scopul întrunirii fiind din câte se pare analiza rezultatelor obţinute de fiecare filială în parte, într-o perioadă în care democrat-liberalii se pregătesc de alegeri interne.

m pref jiul Berceanu şi a strâns partidul la Jiul cu prefect cu tot poze

Întâmplător sau nu, cam la aceeaşi oră şi-a făcut apariţia la Jiul şi prefectul de Dolj Eugen Georgescu, fost membru PD-L şi candidat din partea formaţiunii pentru un post de senator la alegerile parlamentare din 2008.