Berceanu şi-a lansat tandemul de locale: Ştefan Stoica şi Mărinică Dincă

stoicaberceanudinca Berceanu şi a lansat tandemul de locale: Ştefan Stoica şi Mărinică Dincă poze

Consilierul judeţean Ştefan Stoica va candida la preşedinţia CJ Dolj, iar viceprimarul Mărinică Dincă va ataca funcţia de primar al Craiovei.

Şeful PDL Dolj şi-a lăudat mai tinerii colegi, aruncaţi de filială în linia întâi a bătăliei politice din iunie, precizândă că Stoica şi Dincă reprezintă o abordare a viitorului, în antiteză cu actualii ocupanţi ai funcţiilor vizate de tandemul pedelist.

“Cred că doljenii şi craiovenii vor avea de ales între o formulă de viitor, doi oameni tineri care aveau 13 ani în 1989, faţă de o formulă a trecutului, doi oameni care erau mari directori la ICS Metalo-Chimice şi la Alimentaţie Publică în 1989 şi care au făcut ce au făcut în mandatele trecute. Craiovenii şi doljenii vor decide vor să aibă în continuare cam aceleaşi succese, poate mai puţine pentru că vârsta şi alte lucruri o să îşi pună cuvântul atunci vor vota în consecinţă. Noi le oferim celor care vor să voteze nişte oameni care, deşi sunt foarte tineri au dovedit că ştiu ce au de făcut în funcţiile în care au fost în ultima perioadă”, a declarat Berceanu.