Berceanu se retrage: Plec din Senat, din funcţie, plec acasă şi mai târziu la Sf. Ion, dar nu din PDL – video

m berceanu cap1 Berceanu se retrage: Plec din Senat, din funcţie, plec acasă şi mai târziu la Sf. Ion, dar nu din PDL   video poze

Preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, a anunţat că se va retrage din “activitatea politică la vârf” cel mai târziu la sfârşitul acestui an.

“Nu voi mai candida la alegerile parlamentare din acest an. Sunt în Parlament de 22 de ani şi cred că e momentul să mă retrag. Sunt destui tineri care pot face faţă acolo. Eu l-am cunoscut de exemplu pe domnul Bârlădeanu, apoi pe domnul Gherman, dar şi pe alţii în perioada mai recentă, oameni care au ajuns la vârste memorabile, dar tot ar mai vrea să mai fie parlamentari. Eu chiar cred că există viaţă după parlament şi mă voi retrage din activitatea politică la vârf”, a declarat Berceanu.

Şeful democrat-liberalilor doljeni spune că va părăsi până la sfârşitul acestui an şi funcţia de preşedinte al PDL Dolj, dar că nu şi partidul, urmând să rămână simplu membru.

“O să renunţ şi la funcţia de preşedinte al organizaţiei. Nu vă pot spune exact când, oricum până la sfârşitul acestui an. O să rămân însă membru la PDL. Eu pot să plec din funcţie, eventual să plec acasă şi mai târziu să plec la Sf. Ion, dar nu plec din PDL”, a mai spus Berceanu.