Berceanu i-a găsit dubluri candidatului Solomon: Dincă şi Sas – video

m sas marinica berceanu solomon surpateanu pdl Berceanu i a găsit dubluri candidatului Solomon: Dincă şi Sas   video poze

Tactica PDL: N-avem competiţie internă pentru primăria Craiova, avem trei candidaţi, în ordine.

Şeful PDL Dolj spune că organizaţia sa nu are de ce să-şi bată capul cu competiţii interne pentru candidatura la primăria Craiova, partidul având deja trei oameni pe care se poate baza la următoarele alegeri locale. Radu Berceanu spune că în cursa pentru primărie ar putea fi aruncaţi chiar şi viceprimarii Mărinică Dincă şi Teodor Sas dacă Solomon păţeşte între timp vreo condamnare sau, cum spune Berceanu, vreun “punct de vedere pe care noi nu-l putem influenţa”. Senatorul de Dolj a făcut anunţul la conferinţa de presă de sâmbătă a PDL Dolj.

“Noi nu avem nevoie de cursă internă, pentru că noi avem un primar şi avem doi viceprimari, drept urmare o să vedem cum o să evolueze lucrurile dintr-un anumit punct de vedere pe care nu îl putem influenţa noi în vreun fel şi dintre aceştia va fi candidatul nostru de primar. Deci nu mai avem competiţii. Unul dintre ei va candida, iar ordinea este asta”, a declarat Berceanu.

Dacă la primăria Craiova pedeliştii au definitivat deja podiumul candidaţilor, nu la fel se întâmplă la CJ, unde PDL vrea să-şi ia revanşa după eşecul din 2008, când Berceanu a pierdut în faţa pesedistului Ion Prioteasa. ”Noi facem competiţii de genul ăsta în legătură cu candidatul la funcţia de pre edinte al Consiliului Judeţean şi chiar dacă nu sunt atât de publice nu înseamnă că nu ne preocupăm sau nu le facem. Nu sunt publice, pentru că noi nemaiavând niciun fel de coaliţie în care ne batem cu ceilalţi să vedem care este, de pe unde este, cine pe cine susţine sau nu mai ştiu eu ce, putem să o facem intern, mai fără vizibilitate. Vreau ca PDL să îşi ia revanşa. Nu neapărat eu personal, cred că putem să ne batem şi să oferim un candidat care să fie un preşedinte de CJ mai bun decât actualul preşedinte. Nu numai din consilieri, nu neapărat, sunt multe variante. Eu am propus şi colegilor mei să facem mai întâi o selecţie foarte generală, adică să avem 30-40 de variante, de candidaţi potenţiali, după care să continuăm în a evalua şi noi dar să îi vedem puţin şi în spaţiul public cum e privit fiecare, să ajungem la şase şapte şi apoi la trei patru, apoi la 2 să facem sondaje şi să vedem care este varianta cea mai bună, adică doljenii să ne spună care este varianta cea mai bună”, a spus Berceanu.
http://www.youtube.com/watch?v=5D7aSLim4Dg

http://www.youtube.com/watch?v=aqLo0x6K5_k&feature=related