BEJ Dolj, în formulă completă de miercuri

prefectura cj dolj 1 BEJ Dolj, în formulă completă de miercuri poze

Biroul Electoral Județean Dolj va funcționa de mâine în formulă completă, după ce vor fi trași la sorți reprezentanții formațiunilor politice. 

În prima etapă de completare a BEJ, care a avut loc sâmbătă, au fost primiți în birou reprezentanii partidelor cu europarlamentari în funcție, șase la număr:

Dorin Constantin Vasile (PMP), Ionuț ALin Șuiu (PSD-UNPR-PC), Iulia Florina Țăpuș (UDMR – da, citiți bine), Elena Alexandra Ilinca (PNL), Oana Andreea Radu (PDL) și Mihai Predescu (PRM).

BEJ BEJ Dolj, în formulă completă de miercuri poze

Ghinionștii primei runde sunt țărăniștii, care au rămas fără reprezentant de drept în BEJ, fiind considerați partid fără europarlamentar în funcție, pentru că s-au pricopsit cam târziu cu ex-pedelistul Sebastian Bodu.

PNȚCD intră astfel la tragerea la sorți, la capitolul „și alții”, alături de restul partidelor, având de împărțit cele patru locuri rămase disponibile în BEJ Dolj.

Ordinea stabilită prin tragere la sorți la BEJ rămâne valabilă și pentru birourile electorale ale secțiilor de votare, unde însă nu rămâne de repartizat decât un loc în afara celor atribuite partidelor euro-parlamentare.