Barbărasă nu l-a uitat pe Georgescu: Acea parodie de om are să ne dea 320 de milioane! – video

cj dolj Barbărasă nu l a uitat pe Georgescu: Acea parodie de om are să ne dea 320 de milioane!   video poze

Secretarul judeţului Dolj i-a scos ieri din sala CJ pe pedelişti, după ce l-a faultat în lipsă pe fostul prefect Eugen Georgescu.

Gheorghe Barbărasă a aşteptat liniştit până la pa punctul “Diverse”, ultimul de pe ordinea de zi al şedinţei de ieri a CJ Dolj ca să-şi declanşeze atacul.

Secretarul general al judeţului a  ţinut să-i asigure pe aleşii judeţeni, inclusiv pe cei de la PDL că pot “dormi liniştiţi” întrucât CJ Dolj a câştigat toate cele opt procese intentate legislativului judeţean de către fostul prefect Eugen Georgescu, pe care a precizat în schimb că nu-l poate numi “prefect”, numindu-l în schimb “acea caricatură de om”, fapt ce a provocat ieşirea din sală a consilierilor PDL. Barbărasă a mai precizat că Georgescu a pierdut inclusiv unul din procesele în care se bate cu CJ Dolj pe primele încasate în urmă cu mai mulţi ani în calitate de director al societăţii judeţene de drumuri – SCLDP.

“Vreau să vă spun că toate dosarele au fost câştigate de CJ Dolj pentru că acea persoană, nu pot s-o numesc prefect, a făcut o tristă faimă Instituţiei Prefectului. Procesele consiliului judeţean sunt pe mâni bune şi vreau să dormiţi liniştiţi. Acea parodie de om, care s-a numit prefectul judeţului Dolj trebuie să dea înapoi 320 de milioane de lei, pe care i-a încasat ilegal de la societatea de drumuri şi poduri. A mai pierdut un proces de 320 de milioane de lei. Asta este realitatea”, a spus Barbărasă.

Actualul prefect de Dolj, Nicolae Giugea, aflat la prezidiul CJ Dolj, la doar un vicepreşedinte distanţă de Barbărasă, a protestat şi el faţă de “afrontul” adus de secretarul CJ instituţiei prefectului, şedinţa  fiind imediat declarată închisă.

Ex-prefectul Eugen Georgescu nu s-a arătat foarte dornic să-i răspundă lui Barbărasă.  “Astfel de oameni fac rău judeţului, dar eu nu cred că va mai dura mult şi se vor schimba şi lucrurile. Dacă nu, vor avea de suferit copiii copiilor noştri. Bunul simţ al oamenilor nu mai există. Acum sunt interese”, a declarat Eugen Georgescu.