Badea l-a lăudat pe Sas de i-au mers fulgii: E preferatul lui Solomon dar n-are personalitate! – video

m pavel badea Badea l a lăudat pe Sas de i au mers fulgii: E preferatul lui Solomon dar n are personalitate!   video poze

Sub deviza “câte un viceprimar pe zi”, liberalul Pavel Badea l-a “lăudat” pe Teodor Sas: a ajuns viceprimar la insistenţele lui Solomon, păcat că nu are personalitate. 

Consilierul PNL Pavel Badea pare decis să-i streseze la maxim pe viceprimarii Craiovei în lipsa edilului-şef. Încătuşarea lui Solomon i-a descătuşat definitiv limba liberalului, care l-a luat în primire pe Teodor Sas, după ce, cu o zi în urmă, se încălzise cu Mărinică Dincă.  “Ştim cu toţii din această sală că PDL îl preferă pe domnul Dincă. Eu vreau să vă spun că am o decepţie în ceea ce-l priveşte pe domnul Sas. Ştim că a devenit viceprimar la insistenţele primarului Solomon, care probabil că a văzut la el anumite calităţi. Mi-aş fi dorit să fie mai combativ la el în partid şi să obţină el nominalizarea. Păcat! A pierdut un prilej de a demonstra că are personalitate. Personalitatea e o trăsătură definitorie a caracterului uman”, a spus Badea. Atacul liberal nu a produs însă vreo ripostă: Sas s-a mulţumit să remarce şi laudele şi jignirea lui Badea, fără a încerca o replică pe măsură.