Autodemascatul e jumătate iertat

solom2 Autodemascatul e jumătate iertat poze

solomon, un pic întors pe dos în declaraţii

Pentru amatorii de umor politic involuntar, recomandăm cu căldură blogul primarului Antonie Solomon, unde edilul-şef  se dă singur în gât sistematic, cum face de exemplu prin două postări “de colecţie”.

Prima, din 27 noiembrie, sună cam, aşa:

AM UN SINGUR PARTID LA CARE TIN CU ADEVARAT – PD-L CRAIOVA SI UN SINGUR POLITICIAN – IN CARE AM INCREDERE – TRAIAN BASESCU.
EU NU MA CONSIDER UN POLITICIAN, DAR MI-AS DORI CA POLITICIENII SA FIE CA MINE – SA SPUNA ADEVARUL, CHIAR DACA ASTA DERANJEAZA.
UN ASTFEL DE POLITICIAN ESTE TRAIAN BASESCU!
EU NU AM SPUS CA-MI DAU DEMISIA DIN PD-L, AM SPUS CA-MI DAU DEMISIA DE LA CONDUCEREA PD-L CRAIOVA, DACA PIERDEM ALEGERILE PE 6 DECEMBRIE.

A doua, din 11 decembrie, semnată “Echipa de campanie a PD-L Craiova”, parcă ţine morţiş să-l contrazică pe primarul “care spune tot timpul adevărul, chiar dacă deranjează”:

– Declarațiile privind o posibilă demisie a domnului Antonie SOLOMON, din funcția de președinte al PD-L Craiova, au fost făcute în contextul scorului obținut de filiala municipală, în turul I al alegerilor pentru funcția de președinte al României, pentru a da un semnal de încurajare membrilor și simpatizanților candidatului Traian Băsescu, fiind parte a strategiei de campanie a PD-L Craiova.

– La alegerile pentru funcția de președinte al României, angajamentul președintelui PD-L Craiova, Antonie SOLOMON, a fost de a obține – cu cel puțin un vot mai mult decât numărul voturile obținute la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Craiova, angajament care nu a fost făcut public, din motive de strategie electorală.

Ambele mostre de logică şi consecvenţă marca Solomon le găsiţi pe site-ul primarului http://www.antoniesolomon.blogspot.com/