Auchan: „AM ÎNGHEŢAT TOATE PREŢURILE PRODUSELOR ALIMENTARE”

 

 

Auchan a decis să îngheţe preţurile pentru toate produsele alimentare care fac obiectul reducerii de TVA la 9% (cu excepţia promoţiilor), începând cu 5 mai.

Acest lucru a fost anunţat astăzi de către reprezentantul Auchan  în cadrul şedinţei de la Ministerul Agriculturii la care au participat autorităţile (Ministrul Agriculturii, Ministrul Finanţelor, Preşedintele Consiliului Concurenţei, Preşedintele ANPC, etc.), retailerii, asociaţii ale producătorilor şi întreaga mass-media.

„Pe parcursul ultimilor ani, Auchan a solicitat în repetate rânduri în întâlnirile cu autorităţile statului, fie în nume propriu, fie în calitate de membru AMRCR, reducerea TVA în avantajul puterii de cumpărare a românilor. Am salutat decizia Guvernului de a reduce TVA, ea a venit exact în direcţia solicitărilor şi în deplin acord cu misiunea Auchan de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii clienţilor, oferindu-le cele mai mici preţuri şi cele mai bune produse şi servicii, iar în acest context, cu atât mai mult ne grăbim să oferim 100% reducerea TVA clienţilor noştri. Este prioritatea noastră să reducem şi mai mult preţurile, în avantajul tuturor românilor.” Tiberiu Dăneţiu, Director Marketing Auchan

Aceasta înghetare a preţurilor va avea loc pe perioada mai (înainte de reducerea de TVA), respectiv iunie     (după reducerea de TVA, pentru preţurile deja reduse) pentru toate produsele alimentare care fac obiectul reducerii de TVA şi nu include promoţiile sau alte reduceri de preţuri.

Ca întotdeauna, Auchan va acorda integral în favoarea clienţilor reducerea de TVA de la 24% la 9% a TVA.

 

Despre Auchan România

Pe 7 noiembrie 2006 a fost deschis primul hipermarket Auchan, la București, în cartierul Titan. În următorii ani, alte magazine și-au deschis porțile în cele mai mari orașe din România. Anul 2014 a fost marcat de o expansiune importantă, cu finalizarea integrării a 20 de noi hipermarketuri şi în anul 2015 compania ajunge la 33 de magazine Auchan din România își întâmpină clienții, zi de zi propunând clienților un comerț bazat pe discountul generalizat – cu toate prețurile mici, o gamă vastă și pertinentă de produse de calitate și un confort excelent la cumpărare.

www.auchan.ro