Ateliere de scrapbooking cu premii la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova

scrapbooking sept 2014 Ateliere de scrapbooking cu premii la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova poze

 

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova a lansat cea de-a doua serie de ateliere scrapbooking cu premii. Atelierele se adresează copiilor de toate vârstele. Astfel, cei mici îşi cultivă prin joc o multitudine de abilităţi necesare pentru viitor şi se relaxează, alături de părinţii lor, care au ocazia de a-şi aşterne istoria personală în pagini de album, deconectându-se de la rutina cotidiană. La aceste ateliere ne vom relaxa creând cele mai frumoase şi inedite felicitări, decoraţiuni, albume şi pagini de album personalizate.
Joi, 25 septembrie, vom crea felicitări-şevalet pe tema toamnei. Kiturile costă 15 lei/atelier şi includ carton colorat, hârtie imprimată, decoraţiuni scrapbook, pernuţe 3D.  La fiecare atelier, participanţii sunt rugaţi să aducă minimul necesar: 1 creion, 1 riglă, 1 gumă de şters, 1 foarfecă de birou, 1 set de carioci şi bandă dublu-adezivă. La faţa locului veţi găsi şi alte produse scrapbooking cu care să vă decoraţi creaţiile şi nu numai. Materialele si instruirea sunt furnizate de reprezentantii magazinului “Happy Scrappy” -happyscrappy.shopmania.biz.

Locuri disponibile: 15

Vârstă recomandată: minim 7 ani

Atelierele se derulează săptămânal la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova, în fiecare joi între orele 17.00 si 19.00, în Galeria Vollard a instituţiei.

Înscrierile se fac la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” (e-mail: tradem@tradem.ro, telefon: 0351/413 369) sau la info@mvcreative.eu.

Vă aşteptăm cu drag!