Atelier de creaţie, în cadrul Asociaţiei Vasiliada – Târgu Jiu

 Atelier de creatie in cadrul Asociatiei Vasiliada poza 1 Atelier de creaţie, în cadrul Asociaţiei Vasiliada – Târgu Jiu poze

Voluntarii Asociaţiei Vasiliada – filiala Târgu-Jiu, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, împreună cu beneficiarii Centrului de zi pentru copii „Sfântul Vasile cel Mare”, au participat în această săptămână la un atelier de creaţie care a constat în confecţionarea de ornamente şi decoraţiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

atelier vasiliada.jpg Atelier de creaţie, în cadrul Asociaţiei Vasiliada – Târgu Jiu poze

Totodată, tinerii s-au implicat activ şi în sprijinirea altor categorii de beneficiari, printre care se numără vârstnicii din cadrul Centrului „Magnolia”, copiii Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Târgu-Jiu, ai Centrului de zi „Iasomia” şi copiii internaţi în Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu. Activităţile vor continua şi în zilele următoare, încheindu-se cu un spectacol de tradiţie şi obiceiuri religioase închinat Naşterii Domnului. Evenimentul va avea loc în ziua de marţi, 17 decembrie, începând cu ora 18.00, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu.