Asociația Vasiliada, 14 ani de activitate social – filantropică

       Asociația Vasiliada marchează 14 ani de activitate social – filantropică în Oltenia în cadrul Adunării Generale Ordinare care va avea loc  în prezența Înaltpreasfințitului Acad. Dr. Irineu, Arhiepiscopul Craiovei, Mitropolitul Olteniei și Președinte de Onoare al Asociației Vasiliada, și Excelenței Sale doamna Emma Nicholson, Baroneasa de Winterbourne, membru al Camerei Lorzilor din Parlamentul Britanic și, începând cu anul 2011, Membru de Onoare al Asociației Vasiliada.

 

Vineri, 20 martie 2015, începând cu ora 16.15, în Aula „Mitropolit Nestor Vornicescu” din cadrul Centrului de restaurare, conservare patrimoniu și vizualizare al Arhiepiscopiei Craiovei (str. Brestei, nr. 24), va avea loc ședința ordinară a Adunării Generale a Asociației Vasiliada, ONG aflat sub patronajul Mitropoliei Olteniei. Cu acest prilej va fi prezentată activitatea Asociației desfășurată în anul 2014 și direcțiile de acțiune propuse de aceasta spre a fi îndeplinite în anul 2015.

La eveniment vor lua parte membri ai Adunării Generale din cadrul Asociației Vasiliada, parteneri, colaboratori și voluntari care s-au implicat activ în proiectele desfășurate în anul 2014.

Asociația Vasiliada este una dintre cele mai reprezentative instituții caritabile din S-V României, desfășurându-și activitatea sub patronajul Mitropoliei Olteniei. În cei 14 ani de activitate, a derulat numeroase proiecte sociale în beneficiul persoanelor aflate în dificultate, dintre care amintim: copii aflați în situații de risc, persoane cu dizabilități, persoane vârstnice, persoane fără adăpost, tineri post – instituționalizați, persoane private de libertate și persoane fără loc de muncă.