Asociaţia Pro Democraţia Club Craiova recrutează observatori la referendum

m carla stoica apd Asociaţia Pro Democraţia Club Craiova recrutează observatori la referendum poze
Filiala Craiova a Asociatiei Pro Democratia (APD)  anunta lansarea campaniei de recrutare a observatorilor interni pentru Referendumul National pentru suspendarea Presedintelui Romaniei din 29 iulie 2012.
Cetatenii interesati de asigurarea corectitudinii si transparentei alegerilor sunt invitati sa ni se alature, in pregatirea si derularea activitatilor de observare a procesului electoral. Acestia vor beneficia de instruire pentru activitatea pe care o vor desfasura in calitate de observatori si de asistenta continua din partea APD.
APD pune la dispozitia celor interesati telverde gratuit 0800 070 100 (activ in intervalul 28-29 iulie 2012) si platforma on-line www.alegericorecte.ro, unde pot fi postate nereguli si fraude din perioada de campanie si din ziua votului, pentru a le face publice si sesiza institutiile relevante pentru controlul si solutionarea lor.
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa o contactati pe Carla Stoica, Presedinte al Asociatiei Pro Democratia Club Craiova la numarul de telefon  0756.933.800 sau pe e-mailul clubului, la adresa  apd.craiova@apd.ro
Termenul limita pana la care se fac inscrieri pentru observatori este 24 iulie 2012.