Asociatia Partida Romilor “PRO-EUROPA”, organizeaza o serie de activitati educationale si competitii sportive, cu participarea elevilor de la Scolile Generale nr. 13, respectiv 19, din Craiova

comunicatus Asociatia Partida Romilor PRO EUROPA, organizeaza o serie de activitati educationale si competitii sportive, cu participarea elevilor de la Scolile Generale nr. 13, respectiv 19, din Craiova poze
Joi, 09 iunie 2016, Asociatia Partida Romilor “PRO-EUROPA”, organizeaza o serie de activitati educationale si competitii sportive, cu participarea elevilor de la Scolile Generale nr. 13, respectiv 19, din Craiova.
Manifestarea va avea loc in Parcul Tineretului, in intervalul orar 10:00 – 14:00.
Isi vor mai da concursul si studenti voluntari, de etnie roma.
Evenimentul este unul prin care copiii de etnie roma vor fi informati, constientizati si motivati, din perspectiva ridicarii barierelor sociale, educationale si provocate de prejudecati.
Avem ferma convingere ca acest program reprezinta inca un pas important, pe cale tolerantei, in spirit european, dar si pe calea integrarii copiilor de etnie roma in societate, prin educatie scolara si prin participarea la activititati asociative.
Multumim Primariei Municipiului Craiova si R.A.A.D.P.F.L. Craiova pentru sprijin.
Cu stima ,
 
Romeo Tiberiade