Armata PDL a primit “pe loc repaus”. Marinescu: Recomandăm membrilor şi simpatizanţilor noşti să nu meargă la vot!

pdl marijean 024 Armata PDL a primit pe loc repaus. Marinescu: Recomandăm membrilor şi simpatizanţilor noşti să nu meargă la vot! poze

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, preşedinte interimar al PDL Dolj, a dat azi mai departe mesajul de boicotare a referendumului. 

Marinescu a motivat decizia luată de conducerea PDL prin credinţa liderilor partidului că referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu va fi “fraudat”, europarlamentarul invocând mai multe măsuri legislative “de pregătire şi de acoperire a fraudei” adoptate în ultima perioadă de Guvern şi de majoritatea USL din Parlament.

“Recomandarea pe care o facem către membrii şi simpatizanţii noştri este de a nu veni la vot în ziua referendumului. Nu vrem să legitimăm prin prezenta noastră această fraudă pregătită de USL”, a spus Marian Jean Marinescu.

La capitolul “pregătiri de fraudă”, europarlamentarul doljean a enumerat şi anumite instrucţiuni primite de primarii USL din teritoriu. “Ştiu că azi cei de la USL au avut o şedinţă cu primarii în care le-au transmis să facă liste, cu CNP şi nume, pentru urna mobilă. Ştiţi că şi modalitatea de folosire a urnei mobile s-a schimbat. La alegerile locale se cerea o adeverinţă medicală, acum nu se mai cere nimic. Omul trebuie să fie netransportabil, deci poate să fie şi beat mort, el e netransportabil. Se creează deci posibilitatea să pleci cu urna mobilă prin loclaitate, să-i găseşti pe cei care n-au votat şi să le ceri să voteze”, a spus Marinescu.

Cu toate că pedeliştii s-au decis să boicoteze referendumul “pentru a compensa astfel neregulile pe care le pun la cale cei de la USL”, după cum s-a exprimat şeful interimar al PDL Dolj, democrat-liberalii îi menţin reprezentanţii în secţiile de votare. “O să ni-i menţinem, ba chiar îi instruim să nu părăsească nici măcar un minut secţia de votare, pentru că altfel va fi un bal mascat”, a mai spus Marinescu.

 

http://youtu.be/MmlSWqpKN6U