ARD Craiova a făcut bilanţul guvernării USL: Ne-au promis miere şi ne-au dat fiere! VIDEO

candidati conferinta ard craiova ARD Craiova a făcut bilanţul guvernării USL: Ne au promis miere şi ne au dat fiere! VIDEO poze

Candidaţii ARD la alegerile parlamentare pe colegiile din Craiova au ieşit azi la rampă în stil Mazăre, cu garnitură de fotomodele. 

Cei şase potenţiali parlamentari ai ARD au susţinut o conferinţă de presă în care au prezentat “bilanţul Guvernării USL”.

candidati ard craiova ARD Craiova a făcut bilanţul guvernării USL: Ne au promis miere şi ne au dat fiere! VIDEO poze

“În urmă cu şase luni, USL a promis lapte şi miere şi ne-au dat numai fiere. Au făcut aşa cum spune vorba veche: au dat cu o mână şi au luat cu două. Au dat creşterea de opt la sută la salarii, dar creşterea euro şi inflaţia au dus la creşterea preţurilor cu peste 20 la sută”, a spus Mărinică Dincă, desamnat candidat pe colegiul I de Senat.

calinoiu ard ARD Craiova a făcut bilanţul guvernării USL: Ne au promis miere şi ne au dat fiere! VIDEO poze

Colegii de campanie i-au ţinut isonul.  Laurenţiu Mândrea a condamnat “pierderea prestigiului internaţional” al ţării şi conflictul cu autorităţile de la nivelul UE în perioada referendumului de demitere a lui Traian Băsescu.

La rândul său, Eugen Călinoiu, candidatul la Camera Deputaţilor pe colegiul nr.1 din Craiova, a susţinut că indicatorii macro-economici s-au înrăutăţit în perioada guvernării USL, punctând creşterea inflaţiei şi scăderea prognozei de creştere economică pentru acest an.

“Vom depune acest document la toate prefecturile, pentru a fi înaintat autorităţilor centrale. Sunt fapte clare, acuzaţii dovedite, argumentate despre modul în care a înţeles USL să guverneze, prin minciună”, a spus Cosntantin Dascălu, candidatul ARD din colegiul nr. 2 de Camera deputaţilor.

Dorin Mărgărit, candidatul ARD pe colegiul nr. 4 de Camera Deputaţilor, nu a rostit niciun cuvânt la conferinţă, păstrând însă o mină extrem de sobră, în ton cu acuzaţiile aduse de colegi guvernului USL.

La un moment dat, în sala de conferinţe a PDL Dolj şi-a făcut apariţia un grup de tineri şi tinere purtând afişe “de susţinere” ale afirmaţiilor făcute de candidaţii partidului.

fotomodele ard ARD Craiova a făcut bilanţul guvernării USL: Ne au promis miere şi ne au dat fiere! VIDEO poze

Spre deosebire de “metoda Mazăre” de convingere a electoratului, fanele ARD erau îmbrăcate în geci, închise până la gât.

Episodul s-a petrecut fără ca reprezentanţii ARD să explice gestul.