Apel pentru Craiova

fotogiugea Apel pentru Craiova poze

 

De peste 30 de ani, orașul nostru este condus de forțe politice de aceeași sorginte, lipsite complet de viziune, iar rezultatele sunt catrastrofale. Craiova este singurul mare oraș din care se pleacă pentru că nu oferă un viitor locuitorilor săi. În timp ce orașe din Ardeal s-au dezvoltat permanent, Craiova a bătut pasul pe loc, încremenită în sărăcie și corupție.

Dincolo de frământările şi partizanatele politice, grija noastră se îndreaptă către oraşul în care ne-am născut, în care am copilărit, trăim şi căruia îi spunem acasă.

Cu toții, indiferent de vârstă, pregătire, opțiuni politice dorim ca vechea Cetate a Banilor, capitala Olteniei, să fie cel mai frumos şi primitor oraș.

Pentru ca acest lucru să devină realitate avem nevoie de o administrație serioasă , de un primar care să ştie, să poată şi să vrea să facă din Craiova un oraş european.

Alegerile locale din acest an ne oferă nouă, craiovenilor, şansa de a avea o administrație competentă şi, mai ales, un primar competent.

De aceea acum credem că este momentul să susținem un candidat care poate scoate Craiova din starea de subdezvoltare și să o pună în rând cu orașele unde administrația a performat. Văzând exemplele din Cluj, Oradea, Arad și Timișoara, credem cu tărie că a venit şi timpul Craiovei.

Noi, semnatarii acestui apel, reprezentăm o diversitate de opinii politice, sociale şi culturale, și ne-am unit în a-l susține pentru funcția de Primar al Craiovei pe profesorul universitar Nicolae Giugea, un om care vine din mediul academic, are experiență administrativă și un trecut fără pată și fără suspiciuni de corupție.

De aceea, vă chemăm pe toti alături nu de un partid sau de o gaşcă, ci de un om competent, onest, moral: Nicolae Giugea.

SEMNATARII APELULUI:

Valer DELLAKEZA – actor

Claudiu BLEONȚ – actor

Nicolae MARINESCU – director revista ”Mozaicul”

Monica ARDELEANU – actriță

Adrian ANDONE – actor

Lucian IRIMESCU – artist plastic

Ion COLAN – actor

Dan BOZGAN – violonist

Iulia LAZĂR – actriță

Camelia RADULIAN – scriitoare

Gabriel MARCIU- Director General Adjunct – ”Teatrul Național Marin Sorescu” Craiova

Mircea NĂSTASE – profesor

Rebeca CIUCĂ – artist plastic

Nicolae POGHIRC – actor

Horațiu BUZATU – arhitect, antreprenor

Laurențiu MÂNDREA – inginer

Mihai FIRICĂ – scriitor

Dragoș COTARCEA – om de afaceri

Smarăndița COTARCEA – medic primar – Spitalul ”Filantropia” Craiova

Ovidiu BUNEA – economist

Gabriel IONESCU – antreprenor

Gheorghe DUDUIALĂ – inginer PNȚCD Dolj

Adi POPESCU – scriitor

Dan IONESCU – scriitor

Comandat de PNL Dolj, executat de SC Oltenasul Press SRL, cod AEP 21200012