Anul Nou în siguranță, alături de jandarmi

 

 


În perioada 31 decembrie 2021 – 02 ianuarie 2022, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj și Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova vor diversifica acţiunile de prevenire și combatere a faptelor antisociale pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranță publică și vor acționa în zonele și arterele aglomerate din zona de responsabilitate, astfel încât manifestările publice să se desfășoare în condiții de siguranță.

Efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine publică în zona centrală din municipiul Craiova – str. A.I. Cuza, la manifestarea cultural-artistică „Revelion 2021 – 2022”, organizată de Primăria municipiului Craiova, care va începe pe data de 31.12.2021, ora 21.00.

          Dacă v-ați propus să participaţi la evenimentele organizate în spațiul public cu ocazia Revelionului, pentru a evita producerea de evenimente nedorite pe timpul acestora, vă recomandăm să respectaţi indicațiile forțelor de ordine, să manifestaţi răbdare și să evitaţi implicarea în conflicte de orice natură.

O atenție deosebită în această perioadă va fi acordată respectării legislației specifice referitoare la regimul materialelor pirotehnice, (petarde, artificii), obiecte care ar putea răni sau crea stări de pericol, atât pentru copii, cât și pentru adulți deopotrivă, și respectarea tuturor măsurilor sanitare dispuse de autorități, în vederea prevenirii și combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Jandarmii vor fi prezenți în mijlocul cetățenilor si vor fi în măsură să intervină la sesizările primite direct sau prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgență 112 și vor executa misiuni de patrulare în mediul urban și rural, atât independent, cât și în cooperare cu Poliția, în vederea prevenirii faptelor antisociale.

 

 

Vă dorim un An Nou binecuvântat cu sănătate și bucurii alături de cei dragi!

 

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

IJJ Dolj                                GJMb Craiova