Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” organizează vineri, 31 mai 2019, de la ora 17:30, la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu, spectacolul “Maria Tănase Junior”

afis MT Junior 2019 Ansamblul Folcloric  „Maria Tănase” organizează vineri, 31 mai 2019, de la ora 17:30,  la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu, spectacolul “Maria Tănase Junior” poze

Suntem pregătiți să păstrăm identitatea neamului românesc prin grija cu care culegem, conservăm și promovăm în conștiința tuturor tot ce ține de cultura tradițională.

Atelierele de Folclor  ale AnsambluluiFolcloric „Maria Tănase”înființate în anul 2017, la inițiativa managerului Niculina Stoican, au reușit pe parcursul celor 2 ani să stârnească interes și pasiune în rândul participanților de toate vârstele și din toate categoriile sociale.

Contactul direct al participanților la Ateliere cu mesajul emoționant pe care îl transmite cântecul, jocul și tradiția populară au reușit să le deschidă noi orizonturi către un domeniu pe care mai apoi l-au asimilat ca pe propriile trăiri.

Împreună cu ei și pentru a-i pune în valoare, Ansamblul Folcloric  „Maria Tănase” organizeazăvineri, 31 mai 2019, de la ora 17:30,  la Teatrul de Vara din Parcul Nicolae Romanescu, spectacolulMaria Tănase Junior.

Ne vom bucura pe lângă prezența Orchestrei Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” dirijată de Cristi Pîrlea, de prezența celor 5 profesori coordonatori: Lavinia Bîrsoghe, Marga Chiurtu,  Marius Măgureanu, Liviu Dică și Dorian Cismaru.

PrezintăCiri Mayer.

Scenariul și regia sunt semnate de Niculina Stoican.

Vă așteptăm să descoperiți o lume care vă aparține, TRADIȚIA POPULARĂ!