Anișoara Stănculescu, candidatul PMP la primăria Craiova: PSD a stat destul! Deschidem primăria, să tragă curentul schimbării!

PMP Dolj și-a lansat azi la apă principalii candidați la locale, Anișoara Stănculescu la primăria Craiova și Mihail Negulescu la președinția Consiliului Județean, într-un eveniment organizat pe buza piscinei, la Hanul Craiovița, în prezența liderului județean Ion Cupă și a primilor doi oameni din conducerea centrală a partidului, președintele Eugen Tomac și secretarul general Ioana Constantin.

Candidatul la primărie, până vineri seara subprefect de Dolj, și-a îndreptat atenția spre PSD, partidul care domină de ani buni atât primăria Craiova, cât și Consiliul Județean. „Candidez la primăria Craiova. Încrederea colegilor din PMP și sutele de încurajări primite din partea craiovenilor m-au determinat să fac acest pas. Craiova are nevoie de un primar care să-i trateze egal pe toți cetățenii orașului, indiferent de cartierul în care locuiesc. Eu și echipa mea ne vom bate pentru acest lucru. Cred că PSD a stat destul la primăria Craiova. Trebuie să deschidem ferestrele și ușile primăriei să schimbăm aerul, să tragă curentul schimbării. Voi prezenta în curând proiectul meu pentru Craiova. Orașul din inima noastră merită mai mult! De aceea, acum și mereu, sunt și voi fi în serviciul dumneavoastră!”, a spus Anișoara Stănculescu.

 

Eugen Tomac nu a scăpat prilejul să-și laude candidații și să mai trimită câteva săgeți către celelalte partide de dreapta.„Mă bucur că, după o lungă perioadă de timp, avem în sfârșit la Dolj o echipă puternică și candidați în stare să atace cu succes principalele poziții în administrația publică. Îi mulțumesc domnului președinte Cupă, cel care ne-a scos filiala din apă. Ne-am dorit o dreaptă unită, ne-am dorit o alianță anti-PSD la București și în restul țării, nu s-a putut din cauza orgoliilor unor politicieni. Acum suntem pe cont propriu și nu e vina noastră că, în noaptea de 27 septembrie unii o să plângă prin birouri. Vă spun aici, răspicat, în inima Olteniei, Traian Băsescu intră în cursa pentru primăria Capitalei și intră să câștige, așa cum o fac și Anișoara Stănculescu și Mihail Negulescu. Anișoara Stănculescu e primarul pe care Craiova îl merită. E un exemplu pentru tot restul țării, a spus Eugen Tomac.