Amenda pe parcare, amânată

m masina ridicari auto Amenda pe parcare, amânată poze

Taxarea şoferilor de “bulgăroaice” şi amendarea celor care nu plătesc de bunăvoie pentru a parca în Craiova, nu au fost încă puse la punct de edili.

Sistemul de penalizare a deţinătorilor de vehicule înmatriculate în alte localităţi care nu-şi plătesc taxa de parcare trebuia să facă obiectul unui regulament supus aprobării consiliului local în şedinţa din această săptămână. Regulamentul cu pricina nu figurează însă pe ordinea de zi a şedinţei, publicată pe site-ul primăriei Craiova.

Potrivit şefului Direcţiei de Impozite şi Taxe a primăriei Craiova, Sorin Marcu, documentul a fost elaborat la nivelul direcţiei şi trimis juriştilor municipalităţii, urmând a fi aprobat, cel mai probabil, într-o şedinţă extraordinară a consiliului local municipal.

Consilierii locali nu au la dispoziţie până la această oră nici proiectul de regulament privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Locale Craiova, organismul care ar urma să aplice amenzile pentru deţinătorii de maşini care nu îşi achită taxa de parcare.