Amânare în procesul chioşcarilor. Olguţa: Sper să nu dureze patru ani!

vasilescu.mateescumischianu Amânare în procesul chioşcarilor. Olguţa: Sper să nu dureze patru ani! poze

Războiul chioşcarilor declanşat între primăria Craiova şi Prefectura Dolj a intrat în armistiţiu forţat, la dispoziţia instanţei de judecată. 

Magistraţii tribunalului Dolj au decis azi amânarea procesului în care cele două instituţii administrative se judecă până în data de 26 octombrie, la dosar fiind depuse până azi mai multe cereri de intervenţie ale proprietarilor de chioşcuri ameninţaţi cu demolarea.

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a anunţat azi într-o conferinţă de presă că aşteaptă finalizarea litigiului cu prefectura Dolj. “Trebuie să aşteptăm decizia instanţei. Sper însă că procesul nu o să dureze patru ani, să stăm un mandat întreg cu chioşcurile pe domeniu public fără să încasăm un leu. Eu voi continua să insist pe aplicarea legii în acest oraş. Dacă nişte pensionari trebuie să facă sacrificii şi din pensia lor să-şi achite întreţinerea, să suporte penalităţi de întârziere şi să fie în pericol în cazuri extreme să fie scoşi din locuinţele pe care le-au cumpărat cu banii lor, mi se pare de neconceput că unii care stau ilegal pe domeniul public să nu suporte nici un fel de consecinţă”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

Şeful juriştilor din primărie, Ovidiu Mischianu, a precizat la rândul său că se aşteaptă să se confrunte în instanţă cu toată gama de “chichiţe avocăţeşti” din partea adversarilor, menite, spune el, să întârzie finalizarea procesului.

http://youtu.be/sc5o4-q8bU4