Alina Ionescu şi Marius Toma unşi directori de prefectul de Dolj

alina ionescu deca toma Alina Ionescu şi Marius Toma unşi directori de prefectul de Dolj poze

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj are începând de luni, 1 aprilie 2013, o nouă echipă de conducere. Alina Ionescu – director executiv şi Marius Toma – director adjunct, au promovat exameneletrans Alina Ionescu şi Marius Toma unşi directori de prefectul de Dolj poze pentru cele două funcţii, la sfârşitul lunii martie. Drept urmare, astăzi, 2 aprilie 2013, prefectul de Dolj, Marius Deca, a fost prezent la sediul DJST Dolj la ceremonia de investire a celor doi şefi.

“Am venit cu mare plăcere pentru a-i felicita, din nou, pe cei doi directori pentru funcţile pe care le ocupă. Cred că aceasta este cea mai tânără echipă de la conducerea instituţiilor care se află în subordinea prefecturii Dolj. Acum sunt la început de drum însă sunt nevoiţi să ducă mai departe tradiţia care există în sport, la nivelul judeţului Dolj”, a menţionat Marius Deca.

Alina Ionescu, director executiv DJST Dolj, a declarat că, deşi nu vine din zona sportului de performanţă este o practicantă împătimită a sportului. “Mă voi baza pe colegii de la departamentul sport dar şi pe Marius Toma pentru a mă ajuta la acest capitol. Vreau să amintesc că am lucrat şi eu, în urmă cu câţiva ani, în cadrul DJST, la compatimentul tineret. Pe viitor, din postura de director, voi face tot ce îmi stă în putere să promovez sportul de performanţă, aceasta putem spune, că va fi una dintre priorităţile noastre. Ne dorim o deschidere şi mai mare către structurile sportive care, vreau să ştie, vor găsi deschidere la noi pentru orice problemă. Un program pe care doresc să-l implementez este acela de promovare a sportului în şcoli, program care cred că va fi posibil  cu ajutor celor de la Inspectoratul Şcolar. La capitolul tineret, îmi doresc să continuăm proiectele care şi-au dovedit eficienţa dar şi să punem bazele altora noi”, a adăugat Alina Ionescu.

Marius Toma, directorul adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dolj, a subliniat că noua conducere se va implica asiduu în problemele sportivilor deşi, în momentul de faţă, din punct de vedere financiar, nu.

“Programele care  au fost eficiente trebuie continuate. Un exemplu elocvent este proiectul Andrei, prin intermediul căruia s-a promovat non-violenţa”, a încheiat Marius Toma.