Alegeri, vineri, la PDL Craiova: Solomon – solist pentru postul de preşedinte

m solomon viceprimari Alegeri, vineri, la PDL Craiova: Solomon   solist pentru postul de preşedinte poze

Pedeliştii craioveni se întrunesc mâine să-şi aleagă conducerea filialei. La prima funcţie în organizaţia municipală candidează doar primarul suspendat al Craiovei.

Scrutinul intern al PDL Craiova, programat iniţial pentru data de 30 octombrie, va avea loc mâine, începând cu ora 17.00 la Casa Studenţilor. Postul de preşedinte al filialei municipale nu prea are muşterii, singurul care şi-a anunţat candidatura fiind preşedintele în funcţie Antonie Solomon.

m dinca marinica Alegeri, vineri, la PDL Craiova: Solomon   solist pentru postul de preşedinte poze

Ceva mai mult interes par să prezinte celor două posturi de prim – vicepreşedinte al PDL Craiova, pentru care şi-au anunţat candidatura Nicolae Hotăranu, care deţine şi la această oră funcţia, consilierul local craiovean Gheorghe Albăstroiu, dar şi viceprimarul Mărinică DIncă, cel care-i ţine locul lui Solomon la primăria. Viceprimarul şi-ar fi manifestat dorinţa de a ocupa poziţia de vicepreşedine în cadrul organizaţiei municipale, renunţând să mai candideze pentru un nou mandat de secretar general al PDL Craiova, funcţie pe care o exercită la momentul actual.

Alegerile în filiala judeţeană vor avea loc tot în această toamnă, susţin pedeliştii, data acestora nefiind însă stabilită de conducerea centrală a partidului. Pentru şefia organizaţiei Dolj a PDL şi-au anunţat opţiunea actualul lider, Radu Berceanu, dar şi deputatul de Băileşti Gelu Vişan, recent sancţionat de filială prin demiterea din postul de secretar general al PD-L Dolj.