Alegeri cu casa închisă la PDL. Casa Studenţilor.

bambaloi Alegeri cu casa închisă la PDL. Casa Studenţilor. poze

Solomon a fost reales preşedinte al PDL Craiova în fruntea unei echipe înnoite în cea mai bună tradiţie democratică: fără martori din afara partidului. 

Scrutinul intern al pedeliştilor craioveni a  avut loc vineri seara la Casa Studenţilor din Craiova, devenită pentru câteva ore ambasadă portocalie pe pământ craiovean. Asta după ce conducerea PDL a decis ca alegerile să aibă loc fără nici un invitat din afară, după cum s-au putut convinge jurnaliştii veniţi să asiste la scrutin. Presa a rămas la uşa Casei Studenţilor, păzită pe rând de câte-un pedelist, unul dintre aceştia fiind Nelson Bambaloi (foto). Surprins s-a arătat şi Solomon, care însă după o pauză de mirare s-a dus să fie reales în sânul partidului. Primarul suspendat a fost primit cu aplauze de colegii de partid şi înscăunat pentru un nou mandat de preşedinte al PDL Craiova cu doar 10 voturi împotrivă, după cum au povestit ulterior pedeliştii. Cum n-a fost de faţă, nu putem şti dacă pedeliştii au completat buletine de vot sau şi-au manifestat cu o majoritate covârşitoare susţinerea rămânând înţepeniţi în scaune, după modelul moţiunii de cenzură, în timp ce cei 10 contestatari ai primarului şi-au arătat dezaprobarea faţă de candidatul unic ridicându-se şi plecând după cafea. Următoarele două funcţii în partid, cele de prim-vicepreşedinte au fost încredinţate viceprimarului Mărinică Dincă şi deputatului Mihail Surpăţeanu, în timp ce celălalt viceprimar, Teodor Sas, a fost ales secretar general al organizaţiei.

Ca să vă faceţi o idee cum arată Antonie Solomon la prezidiul unei adunări de partid în aplauzele asistenţei, iată o imagine de acum câteva săptămâni de la alegerile UNPR Dolj, unde intrarea a fost liberă.

m solomon unpr 1 Alegeri cu casa închisă la PDL. Casa Studenţilor. poze

m solomon unpr Alegeri cu casa închisă la PDL. Casa Studenţilor. poze