ALDE DOLJ:VOM AVEA REZULTATE MAI BUNE LA ALEGERILE CARE URMEAZĂ

 

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: ”Am încredere că alegerile care vor urma vor arăta că rămânem o organizație politică relevantă în Dolj”

ALDE Dolj respectă votul electoratului șiîntelege săînvete repede lecția acestor alegeri. Vom analizarezultatele pe fiecare localitate cu multă atenție în perioada imediat următoare.

La nivelul judetului Dolj am depăsit pragul electoral la aceste prime alegeri europene la care  organizatia noastra a participat.Acest rezultat ne situeaza intre primele 7-8 organizatii la nivel national ALDE.

Considerăm ca alegerile locale si parlamentare vor arata cu totul altfel fata de aceste alegeri. Noi vom continua să ne promovăm ideile si proiectele liberale si democratice.Vom continua dialogul nostru cu doljenii in comunitatile lor.

Au venit alaturi de noi multi oameni de calitate.Am construit in aceasta perioada o structura consolidata care ne dă argumentele necesare sa credem ca vom obtine un numar semnificativ de primari, viceprimari, consilieri locali. ALDE are potential politic si va demonstra că rămane un actor politic relevant atat la nivelul judetului Dolj cat si la nivel national.

Am facut o campanie onesta, de buna calitate fara practici care nu au legatura cu democratia. Eforturile facute de liderii nostri locali, de militantii si simpatizantii nostri se vor vedea la alegerile care urmeaza. Avem incredere in acest lucru.Vom lua toate acele decizii necesare pentru a corecta lucrurile mai putin bune astfel incat alegerile care urmeaza sa ne gasească și mai bine pregatiti.

Multumim  tuturor craiovenilor, tuturor doljenilor pentru votul acordat ALDE la alegerile europene.ALDE Dolj merge mai departe!

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ