ALDE Dolj trimite o femeie să câștige primăria Craiova. Anișoara Stănculescu, lansată în cursa electorală

IMG 6446 ALDE Dolj trimite o femeie să câștige primăria Craiova. Anișoara Stănculescu, lansată în cursa electorală poze

ALDE Dolj trimite o femeie să câștige primăria Craiova. Anișoara Stănculescu, președintele organizației municipale ALDE a fost lansată în cursa electorală pentru alegerile parțiale din 11 iunie, într-o conferință de presă la care a fost înconjurată de conducerea filaialei județene și mai mulți dintre primarii partidului.

„Trebuie să recunosc că, având în vedere că avem o coaliție și o majoritate parlamentară alături de PSD, am discutat și cu colegii social democrați înainte de a lua această decizie. Noi ALDE am decis că vom avea un candidat la aceste alegeri locale parțiale pentru primăria Craiova și, în urma unui sondaj de uz intern am ales și candidatul care ne va reprezenta în această luptă. Este vorba de doamna Anișoara Stănculescu, președintele organizației noastre municipale căreia îi urăm succes și pe care o asigurăm de întreg sprijinul nostru. Noi toți vom fi implicați în această bătălie. E un om curajos, după cum ați putu observat și dumneavoastră din desele sale luări de poziție și credem în șansa ei”, a declarat președintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupă.

IMG 6448 ALDE Dolj trimite o femeie să câștige primăria Craiova. Anișoara Stănculescu, lansată în cursa electorală poze

„Îmi asum această candidatură și voi încerca să reprezint cu cinste organizația ALDE. Mai cu seamă pe cei care m-au încurajat să am această opțiune. Sunt un om politic nou, nu am prea multă experiență în politică, dar cred că nu e un defect, ci o calitate. Craiova are nevoie de conducători cu dragoste de oraș, dar și cu dragoste de semeni. Nu voi intra în niciun fel de conflict cu ceilalți candidați. Voi expune public în câteva zile programul meu, iar campania o să o petrec stând de vorbă cu oamenii peste tot în orașul nostru. Pentru că eu sunt candidatul ALDE, dar, în același timp sunt și candidatul tuturor celor care caută o alternativă. Vreau să le urez tuturor contra-candidaților succes și să-i rog cu respect să se concentreze pe soluții mai bune pentru viața oamenilor”, a spue candidatul ALDE la primăria Craiova, Anișoara Stănculescu.