ALDE DOLJ: Președintele TLDE Dolj, Adrian Marinescu a fost desemnat  coordonator regional pe Oltenia 

marinescualdedolj 2 ALDE DOLJ: Președintele TLDE Dolj, Adrian Marinescu a fost desemnat  coordonator regional pe Oltenia  poze

Adrian Marinescu, vicepreședinte național TLDE: ” Îmi propun ca organizațiile TLDE din Oltenia să fie cele mai vizibile și competitive din întreaga țară”

 

Liderul TLDE Dolj, Adrian Marinescu a fost desemnat coordonator pe zona Olteniei în calitatea sa de Vicepreședinte național al TLDE, organizația de tineret a ALDE.

Biroul Permanent Naţional (BPN) al Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților (TLDE) s-a întrunit la finalul acestei săptămâni în localitatea Murighiol, din județul Tulcea. Invitatul special al ședinței BPN a fost domnul Octavian Popa, membru în cadrul Biroului Politic Central al ALDE și Comisar General Adjunct la Garda Națională de Mediu, care le-a împărtășit tinerilor liberali din experiența sa politică.

marinescualdedolj 1 ALDE DOLJ: Președintele TLDE Dolj, Adrian Marinescu a fost desemnat  coordonator regional pe Oltenia  poze

La ședința BPN al TLDE de la Murighiol, Mădălin Boțonea a fost ales în funcţia de Secretar General al TLDE și au fost stabilite viitoare linii de acțiune ale organizației de tineret. În cadrul acestei ședințe, s-a hotărât, de asemenea, înființarea structurii TLDE online, care va fi coordonată de Ionuț Cojocariu.

Totodată, tinerii din cadrul ALDE au mai stabilit ca Școala Politică de Vară a TLDE să aibă loc în perioada 30 august – 02 septembrie, în stațiunea Mamaia și l-au desemnat pe Claudiu Daniel Catana, Președintele TLDE, ca împreună cu Mădălin Boțonea, Secretarul General al TLDE, să poarte discuții cu reprezentanți conducerii Alianței Liberalilor și Democraților, pentru ca un membru al organizației naţionale de tineret, ce urmează a fi desemnat, să fie numit Secretar de Stat în noul Guvern al României.

De asemenea, în perioada 27 iunie – 02 iulie a.c., în localitatea Crișan, din Delta Dunării, cei mai noi membri ai organizației de tineret a Alianței Liberalilor și Democraților, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, au participat la cursuri de inițiere politică, în cadrul Taberei de Vară a Tineretului Alianţei Liberalilor și Democraților. Acest eveniment a fost organizat cu sprijinul Institutului de Studii Liberale (ISL).

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ