ALDE DOLJ: NU RATAȚI ACEASTĂ SANSĂ, DOMNULE GIUGEA!

 

cupa alde dolj1 ALDE DOLJ: NU RATAȚI ACEASTĂ SANSĂ, DOMNULE GIUGEA! poze
Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj:” Prin declarația făcută la adresa ALDE Dolj, Deputatul Giugea devine o ilustrare perfectă a stării de ebrietate politică în care au ajuns liderii PNL, inclusiv cei de  la Dolj”

 

Observăm că liderii Partidului Nimic Liberal Dolj țin cu tot dinadinsul să coboare în mocirlă competiția politică locală.

La finalul săptămânii trecute, deputatul Nicolae Giugea a afirmat că „ALDE, la nivelul județului, nu este un partid, este o râmă care nu are ochi, nu are cap și care se mișcă lovindu-se de unii și de alții”.

Este regretabil pentru un om cu părul alb, care a îndeplinit atâtea funcții să aibă o astfel de reacție atât de departe de onoarea  statutului său public.

”Prinaceastă declarație suburbană a  ”domnului”  Nicolae Giugea,făcută la adresa noastră, a celor din ALDE Dolj, liderii PNL Dolj5-au dat încă o dată examenul de bun simt public, examen pe care l-au ratat fără drept de apel. Nu voi intra în astfel de dispute insane, în care argumentele sunt înlocuite cu etichete viscerale, rod al unei gândiri patologice”.- a declarat deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj.

Punem această tulburare a domnului Giugea pe  seama supărării că PNL Dolj este părăsit de tot mai mulți membri importanți care înțeleg că ALDE este casa liberalismului.

De aceea și acord  o șansă ”colegului” meu de Parlament, ”domnului” Giugea de a înțelege că a greșit și de a ne determina astfel să ridicam ghilimelele din eventualele referiri viitoare la adresa dânsului. Îi aștept neîntârziat scuzele publice, nu atât față de mine, cât mai ales față de miile de membri ai ALDE Dolj care sunt foarte, foarte supărați pe acest gest necugetat” – aprecizat președintele ALDE DOLJ

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ