ALDE DOLJ: CEREM REZOLVAREA RAPIDĂ A ACCESULUI LA ENERGIE ELECTRICĂ PENTRU FAMILIILE DIN MALU MARE (Zona Lămâiței)

 

 

Anișoara Stănculescu, Vicepreședinte ALDE Dolj Nu este normal ca în plină eră a transformărilor digitale zeci de oameni, între care copii mici, gravide, oameni în varstă  să nu aibă acces deloc la lumină și căldură”  

 

 

 

ALDE Dolj și-a făcut un bun obicei de a răspunde sesizărilor cetățenilor în legătură cu probleme care țin de viațacomunităților în care trăiesc.

ALDE Dolj  înțelege și de acum înainte, dincolo de campanii electorale,să fie acolo unde viața de zi cu zi a oamenilor are de suferit din cauza unor chestiuni birocratice sau din cauza relei credințe a unor conducători de comunități care refuză să înțeleagă că ar trebui să pună binele public înaintea oricăror altor interese.

În acest sens Vicepreședintele ALDE Dolj, Anișoara Stănculescu  a răspuns, mergând la fața locului, solicitării familiilor din Malu Mare, zona Lămâiței care de șapte ani de zile așteaptă să fie racordați la rețeaua de energie electrică.

Cred că primarul din Malu Mare trebuie să vină urgent în întâmpinarea solicitărilor legitime ale cetățenilor de aici, să-i trateze cu respect și să finalizeze grabnic racordarea la rețeaua electrică. Oamenii nu au memorie scurtă, domnule primar!Nu e normal ca oamenii să plătească impozite dar să nu beneficieze de curent”- apreciază vicepreședintele ALDE Dolj, Anișoara Stănculescu

ALDE Dolj solicită tuturor factorilor implicați-primărie, constructori- să finalizeze lucrările de racordare la energie electrică a familiilor din această zonă și să nu mai poarte oamenii cu vorba sau să-i țină pe drumuri.

Invocarea unor chestiuni birocratice  nu ține loc de responsabilitate pentru viațacomunității locale și pentru traiul decent al locuitorilor ei”- a mai precizat Anișoara Stănculescu

ALDE Dolj îi incurajează pe toți cetățenii care întâmpină probleme în raport cu autoritățile să nu ezite să apeleze la toate mijloacele legale pentru a-și apăra drepturile și interesele legitime.

 

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ